روش صحیح مصرف گوشت وجانشین های آن:

 

چربی سفید گوشت راتاحد امکان جدا کنید.


گوشت سفید نظیر مرغ و ماهی بیشتر از گوشت قرمز مصرف کنید.

 

ماهی حداقل یک تا دو بار در هفته مصرف کنید. 

 


گوشتها را بیشتر به صورت کبابی آب پز یا بخارپز مصرف کنید.


 درصورت ابتلا به فشار وچربی خون،کبدچرب وناراحتی های قلبی و عروقی مصرف گوشت قرمز ودل وجگر،قلوه وکله پاچه رامحدود یا قطع نمایید.


حبوبات به علت داشتن پروتیین، آهن وفیبر جایگزین خوبی برای گوشت ميباشند، برای جلوگیری از نفخ 24 ساعت قبل از مصرف حبوبات را در آب بخیسانید و چند بار آب آنرا عوض کنید.


اضافه کردن کمی آبلیمو درانتهای پخت مواد غذایی حاوی حبوبات  مثل اش و عدسی.به افزایش جذب آهن کمک میکند. پخت در دیگزودپز بخاطر کاهش زمان پخت مناسب ترمی باشد. 


گوشت رادر بسته های کوچک به اندازه تعداد افراد خانواده بسته بندی نمایید، از انجماد مجدد گوشت خودداری نماییدواز فریز کردن طولانی مدت گوشت خودداری نمایید. 


 از گوشت چرخ شده آماده از قصابیها خودداری نمایید. 


درانتخاب بین گوشت های قرمز گوشت گوساله رابیشتر از گوشت گوسفند مصرف کنید،چون گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند چربی وکلسترول کمتری دارد.


 


 فراوردهای گوشتی نظیر سوسیس وکالباس وهمبرگر را خیلی محدود کنید.


 


این فرآورده ها برای بیماران مبتلا به چربی وفشار خون کبد چرب وبسیار مضر میباشند.

 

 

 مصرف تخم مرغ در کودکان تا روزی یک عدد و بزرگسالان تا سه عدد در هفته مشکلی ندارد، بهتر است تخم مرغ به صورت آب پز مصرف شود.


رژیم درمانی 2021 گوشت ,مصرف ,خودداری ,نمایید ,چربی ,قرمز ,مصرف گوشت ,مصرف کنید ,گوشت گوساله ,گوشت گوسفند ,خودداری نمایید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان kolergazi فروشگاه گلبهارآنلاین گاتاهای | بزرگترین مرجع شعر خرید اینترنتی vape online sale راه حل تجارت الکترونیک دانلود آهنگ جدید رپ